Junta directiva

Si vols formar part de l’escola com soci posa’t en contacte amb nosaltres fent click a sobre del botó contactar que trobaras a sota.

Document: Full d'inscripció de soci. (692.00 kb)

Escola de Música Enric Granados

L’Escola de Música Enric Granados és una entitat cultural de Sant Joan Despí que va néixer l’any 1987. L’idea de fundar l’escola de música va sorgir de uns pares, amb inquietuds musicals, que volien que el seus fills aprenguessin música.

Es regeix per estatuts propis enregistrats a la Generalitat de Catalunya. Manté un conveni amb l’Ajuntament per desenvolupar el projecte formatiu d’ensenyament de la música i el cant coral.

L’escola està associada a l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) www.acem.cat, que és una entitat que abasta 75 escoles de música de tot Catalunya.

L’ensenyament comprèn l’aprenentatge musical de nens i nenes a partir de 4 anys i adults.

Claustre de professors

Director
· Manuel Gómez

Cap d’estudis
· Maribel Puchades

Llenguatge musical
· Manuel Gómez
· Núria Tomàs
· Arnau Pujades

Cant Coral
· Maribel Puchades

Piano
· Renata Bradicic
· Sharon Monis
· Núria Tomàs
· Miguel López
· Arnau Pujades

Flauta travessera
· Maribel Puchades

Trompeta
· Miguel López

Guitarra elèctrica i espanyola
· Juana Gaitán
· Miguel López

Violí
· Núria Tomàs

Violoncel
· Denis Navarro

Saxo
· Rosa Mari Castells

Bateria
· Denis Navarro

Què fem?

L’Escola posa a l’abast de l’alumnat aules equipades, biblioteca, instruments, material auditiu i didàctic, un ensenyament actiu, personalitzat, amb una estreta col·laboració entre les diferents àrees musicals, servei d’assessorament pedagògic i planificació d’estudis, classes particulars i col·lectives, activitats extra acadèmiques: cicles de concerts, audicions i cursets d’estiu.