Tauler de l’escola

Concert 25è Aniversari

Dissabte dia 16 a les 18 hores:

L’Escola de Música Enric Granados celebrarà el seu 25è aniversari amb un Concert especial al Centre Cultural Mercè Rodoreda, al Carrer Major 69 de la nostra població.

Concert final de curs

El dissabte dia 9 de juny, a les 6 de la tarda, a l’auditori Mercè Rodoreda (c/Major, 69 de SJD), tindrà lloc el nostre tradicional concert de Final de curs, amb l’actuació dels alumnes de 3r i 4t de Nivell Bàsic, coral i grup instrumental.

2a CANTATA INFANTIL

Divendres dia 20 d’abril de 2012 tindrà lloc la 2a Cantata infantil, amb la actuació dels alumnes de 6 i 7 anys de l’escola. Grup instrumental de flauta travessera, violí i piano. Alumnes de 7 anys de les escoles del poble i la col.laboració de Laud’Arts.
Lloc: Poliesportiu del Mig (c/ del Mig, 37)
Hora: 19:30
Esperem comptar amb la vostra presència.

PETICIÓ DE COL.LABORACIÓ

Benvolguts i benvolgudes,

Des de la junta directiva us fem arribar aquesta petició per demanar la col·laboració de persones, en els diferents concerts que l’escola de música fa al llarg del curs. Voldríem saber si entre vosaltres hi ha algun videoafeccionat que s’ofereixi a gravar els concerts de l’escola de música. Com bé sabeu en diverses ocasions hem encarregat la gravació dels… [ Llegir més ]

Grup de Gospel

BUSQUEM PERSONES PER FORMAR UN GRUP DE GOSPEL.

ASSAJOS DIVENDRES DE 20 A 21 HORES.

INTERESSATS PREGUNTAR A SECRETARIA.

ANIMEU-VOS!

COMUNICACIONS PER CORREU ELECTRÒNIC

A partir d’ara l’escola utilitzarà el correu electrònic per a totes les comunicacions amb les families. En cas de que vulgueu seguir rebent les informacions en format paper,si us plau,parleu amb secretaria.

L’equip directiu.